Laagste prijs garantie in Nederland
Gratis test voor het examen
Главная страница » VCA-cursus volgen in Rotterdam

Wilt u een VCA-cursus volgen in de regio Rotterdam, Den Haag of elders in de Randstad? Bij INT Services bieden we u de ideale mogelijkheid om uw veiligheidscertificaat te behalen. In deze introductie nemen we u mee in de wereld van VCA-cursussen, waarbij we de nadruk leggen op de voordelen van onze trainingen.

Bent u opzoek naar een VCA cursus?

VCA BASIS DAGCURSUS EN EXAMEN 

DAGELIJKS GEORGANISEERD IN HET:

FRANS –  215 Euro (ex btw)

TURKS  –  140 Euro (ex btw)

ARABISCH –  215 Euro (ex btw)

BULGAARS –  140 Euro (ex btw)

DUITS –  215 Euro (ex btw)

ENGELS –  215 Euro (ex btw)

GRIEKS –  215 Euro (ex btw)

HONGAARS –  215 Euro (ex btw)

KROATISCH –  215 Euro (ex btw)

ITALIAANS –  215 Euro (ex btw)

LITOUWS –  215 Euro (ex btw)

NEDERLANDS –  95 Euro (ex btw)

OEKRAÏENS –  215 Euro (ex btw)

POOLS –  140 Euro (ex btw)

PORTUGEES –  195 Euro (ex btw)

ROEMEENS –  215 Euro (ex btw)

RUSSISCH –  215 Euro (ex btw)

 SLOWAAKS –  215 Euro (ex btw)

EN IN HET SPAANS –  215 Euro (ex btw)

IN VLAARDINGEN

VOOR 215 EURO (EX BTW)!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

ERGENS ANDERS EEN LAGERE PRIJS GEZIEN?

STUUR ONS HET BEWIJS EN WIJ BIEDEN DE CURSUS 5% GOEDKOPER AAN!

Wat leert u in deze VCA-cursus?

Onze VCA-cursussen zijn ontworpen om u de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om veiligheidsrisico’s te herkennen en te vermijden. Wij bieden twee verschillende cursussen aan:

  • De VCA-cursus Basis: is bedoeld voor medewerkers die op de werkvloer betrokken zijn bij operationele werkzaamheden. Tijdens deze cursus leggen we het fundament van veilig werken, waarbij de nadruk ligt op het begrijpen en toepassen van essentiële veiligheidsvoorschriften.
  • De VCA-cursus VOL: is bedoeld voor leidinggevenden en operationeel managers. Deze cursus gaat dieper in op de verantwoordelijkheden van leidinggevenden met betrekking tot veiligheid op de werkplek.

Wat betreft de kosten van onze VCA-cursussen, kunnen deze variëren op basis van het type cursus dat u kiest en eventuele specifieke wensen die u heeft. We streven ernaar om onze cursussen zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen die zijn of haar veiligheid wil verbeteren.

Onze studenten: video
Onze studenten

Reviews van onze studenten

Schrijf u direct in voor de cursus

Als u klaar bent om de volgende stap te zetten in uw carrière en uw veiligheid op de werkplek serieus te nemen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze VCA-cursussen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde details om uw inschrijving te voltooien. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze VCA-cursussen u kunnen helpen uw professionele doelen te bereiken terwijl u de veiligheid van uzelf en anderen waarborgt, bijvoorbeeld tijdens uw werkzaamheden in de haven. Samen kunnen we een veiligere werkplek creëren en uw carrière naar nieuwe hoogten brengen.