Netwerkplatform voor Russische sprekers in Nederland

Beste vrienden!

We hebben een netwerkplatform gecreëerd voor Russische sprekers in Nederland. Dit platform is ontworpen om onderwerpen te bespreken die voor u interessant zijn, het bedrijfsleven en de uitwisseling van informatie tussen Nederlandstalige, Nederlandstalige en Nederlandstalige inwoners. Voor 2020 hebben we een aantal netwerkbijeenkomsten gepland voor specialisten op verschillende gebieden. Netwerkbijeenkomsten worden gratis gehouden op ons kantoor. Als u een presentatie van uw bedrijf wilt maken en over uw bedrijf wilt praten, laat het ons weten en we geven u graag de gelegenheid om het woord te nemen tijdens de volgende netwerkbijeenkomst.

Бухгалтерские услуги Нидерланды, Голландия

Hoe netwerkevenementen bij te wonen?

Ontmoet nieuwe mensen en versterk bestaande relaties – wat is er mooier! De Franse schrijver Antoine de Saint-Exupery schreef:

“De enige echte luxe is de luxe van menselijke communicatie.”

U kunt het netwerk van uw nuttige contacten voortdurend uitbreiden. Een manier om dit te bereiken is door netwerkevenementen bij te wonen. Het kunnen echter niet alleen gespecialiseerde thematische bijeenkomsten zijn die uitsluitend worden gehouden om nieuwe kennissen op te bouwen. Elk zakelijk evenement – een conferentie, een forum, een congres of een gespecialiseerde tentoonstelling – is een kans om uw netwerk van contacten uit te breiden.

Vul het formulier in en stuur ons een verzoek.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op en nemen een netwerkvergadering op.