INT Services is een professioneel bedrijf in de Randstad met een groot netwerk aan Russische sprekende Nederlanders. Onze professionals bieden u diverse betaalbare en flexibele services op het gebied van financiën en opleidingen. Door onze services 24/7 aan te bieden ontzorgen wij u volledig en kunt u genieten van uw vrije tijd!
Ons vakgebied

WIJ ZIJN HET SNELST GROEIENDE BEDRIJF IN ONZE SECTOR.

Het team van INT Services is gespecialiseerd in het leveren van boekhoudkundige diensten ongeacht de complexiteit en spreekt naast het Nederlands diverse talen zoals Russisch, Roemeens en Litouws. Verder is INT Services een officieel erkende onderwijsinstelling die verschillende cursussen en opleiding geeft in Nederland. Met ons meertalige team aan gecertificeerde docenten zijn de opleidingen en cursussen die wij bieden in diverse talen te volgen.

INT-Services team at the office
FINANCIËN

Op het gebied van financiën biedt het team van INT Services diverse diensten. Dit doen wij aan de hand van de beste methoden en conform de Nederlandse wet- en regelgeving. Spreekt u een andere taal? Geen probleem! Zo spreekt ons team diverse talen.

Бухгалтерские услуги Нидерланды, Голландия

BOEKHOUDKUNDIG

Ons boekhoudteam garandeert u een correcte boekhouding door transacties te verwerken conform de geldende wet- en regelgeving en professionele methoden.

Бухгалтерские услуги Нидерланды, Голландия

BELASTINGWETGEVING

RAPPORTAGE SERVICE

Ons team helpt uw bedrijf om te (blijven) voldoen aan de eisen van de lokale wetgeving en IFRS.

Бухгалтерские услуги Нидерланды, Голландия

ACCOUNTING

Het financiële team van INT Services kan fungeren als een uitbreiding van uw financiële afdeling. Hierbij helpen wij u met het beheersen van risico’s die betrekking hebben op de verantwoording en regelgeving. Deze risico’s kunnen optreden bij internationale handel.

Бухгалтерские услуги Нидерланды, Голландия

BTW EN OVERIGE INDIRECTE BELASTINGEN

Onze financiële specialisten staan voor u klaar om te helpen bij het beheer van uw belasting- en rapportageverplichtingen, inclusief zakelijke belastingen en BTW. Stuur ons op ieder moment een bericht, dan nemen onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op.

FINANCIЁLE ACADEMIE
Бухгалтерские курсы на русском в Нидерландах

BOEKHOUDCURSUS

Met de opleiding Bedrijfsadministratie niveau 4 van INT Services niveau leert u om berekeningen te maken ten behoeve van de financiële administratie van een handels- of dienstverlenende onderneming. Deze opleiding is zowel in het Nederlands als in het Russisch te volgen.

Бухгалтерские услуги Нидерланды, Голландия

CURSUS: KOSTEN, KOSTENBEREKENING EN FINANCIERING IN NEDERLAND

De cursus Kosten, Kostenberekening en financiering in Nederland die wij aanbieden bestaat uit twee modules: kosten en productiekosten niveau 4 en financiering niveau 4. Deze cursus is geschikt voor Russisch sprekenden die een opleiding willen volgen over Nederlandse boekhouding.

Инвестиции в недвижимость Нидерланды, Голландия

HOE KOOP OF HUUR IK EEN HUIS EEN NEDERLAND?

INT Services geeft diverse seminars over het investeren in onroerend goed in Nederland. Deze seminar wordt gegeven in het Russisch en gaat in op: winstgevendheid, de keuze van een makelaar, het afsluiten van een hypotheek en nog veel meer.

Bouwacademie
Курсы по установке солнечных батарей INT Services

Zonnepanelen installatie cursus

Tijdens de cursus zonnepanelen installatie leert u om zonnepanelen te installeren op industriële gebouwen in Nederland. Tijdens de cursus zonnepanelen installatie leert u om zonnepanelen te installeren op industriële of particuliere gebouwen in Nederland. De cursus volgt u in het Russisch, maar tijdens de opleiding leert u ook de Nederlandse en Engelse vaktermen kennen.

Курсы электриков в Нидерландах на русском языке

Cursus elektricien

Tijdens onze cursus wordt u opgeleid tot elektricien in Nederland. Dit betekent dat wij u niet alleen voorbereiden op het examen. Zo bereiden wij u ook voor op het zoeken naar een baan.

Курсы сантехников на русском в Нидерландах

Loodgietercursus

Tijdens onze loodgieterscursus wordt u opgeleid om te werken met sanitair in de woningbouw. Hierbij leert u om sanitair en apparatuur aan te sluiten en te installeren conform de Nederlandse bouwvoorschriften en- schema’s. Na de afronding van de cursus ontvangt u een officieel certificaat.

Cursussen VCA Basis en VCA VOL
Курс и экзамен VCA Basis

VCA-Basiscursus

Een VCA veiligheidscertificaat VCA is verplicht wanneer u werkzaamheden uitvoert met gezondheids- en veiligheidsrisico’s. Met onze cursus VCA Basis krijgt u basiskennis over veiligheid, gezondheid en milieu. Tijdens de cursus bereiden onze docenten u voor op het maken van het examen. Zowel de cursus als het examen zijn in verschillende talen te volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Hongaars, Bulgaars of Russisch.

VCA Basis на русском языке

VCA BASIS НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

При устройстве на работу в строительстве, производстве и складах, все работодатели требуют, чтобы обязательно был сертификат B-VCA.

VCA BASIS EXAMENUL ÎN LIMBA ROMÂNĂ

VCA Basis curs in limba Romana

Compania noastra va ofera curusri VCA Basis, printr-o metoda simpla si comoda de invatare si prestarea examenului in limba Romana.

VCA-BASIS EGZAMINAS LIETUVIŲ

VCA Basis kursai

INT Services kompanija siūlo praeiti VCA Basis kursus ir išlaikyti egzaminą lietuvių kalba.

Netwerken in Nederland

INT Services heeft een groot netwerkplatform opgebouwd voor Russisch sprekenden in Nederland. Wij hebben dit platform speciaal ontworpen om onderling onderwerpen te bespreken die interessant zijn. Denk hierbij aan informatie over het bedrijfsleven of uitwisseling van informatie tussen Nederlandstalige inwoners en Russisch sprekenden inwoners. De netwerkbijeenkomst zijn gratis en worden gehouden op ons kantoor in Vlaardingen. Wilt u een presentatie houden over uw bedrijf tijdens een van onze bijeenkomsten? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag de gelegenheid om over uw bedrijf te vertellen.

Russian speakers event INT-Services, Community

Informeer naar onze diverse diensten

Spreekt u Russisch en wilt u graag meer leren over het financiële leven en de arbeidsmarkt in Nederland? Het professionele team staat met diverse diensten 24/7 voor u klaar. Bent u benieuwd naar een van onze opleidingen? Bekijk onze pagina’s.