Laagste prijs garantie in Nederland
Gratis test voor het examen
Главная страница » VCA-cursus voor Litouwse werknemers

Wilt u een VCA-cursus en examen tegen een goedkope prijs inplannen in het Litouws voor uw Litouwse werknemers? INT Services in Vlaardingen biedt u de VCA-cursus in een buitenlandse taal zoals het Litouws aan. De gratis lesmaterialen en de voorbereidingstest die wij u bieden tijdens de goedkope VCA-cursus zijn ook geheel in het Litouws. Zo weet u zeker dat uw werknemers de veiligheidsregels en maatregelen volledig begrijpen. Met een actieve deelname tijdens de cursus is er een slagingskans van maar liefst 99,9 procent! Werkt u in een risicovolle omgeving? Met een VCA-cursus leren uw Litouwse werknemers veilig en verantwoord te werken.

Bent u opzoek naar een VCA cursus?

VCA BASIS DAGCURSUS EN EXAMEN

DAGELIJKS GEORGANISEERD IN HET:

LITOUWS –  215 Euro (ex btw)

TURKS  –  140 Euro (ex btw)

ARABISCH –  215 Euro (ex btw)

BULGAARS –  140 Euro (ex btw)

DUITS –  215 Euro (ex btw)

ENGELS –  215 Euro (ex btw)

FRANS –  215 Euro (ex btw)

GRIEKS –  215 Euro (ex btw)

HONGAARS –  215 Euro (ex btw)

KROATISCH –  215 Euro (ex btw)

ITALIAANS –  215 Euro (ex btw)

NEDERLANDS –  95 Euro (ex btw)

OEKRAÏENS –  215 Euro (ex btw)

POOLS –  140 Euro (ex btw)

PORTUGEES –  195 Euro (ex btw)

ROEMEENS –  215 Euro (ex btw)

RUSSISCH –  215 Euro (ex btw)

 SLOWAAKS –  215 Euro (ex btw)

EN IN HET SPAANS –  215 Euro (ex btw)

in Vlaardingen

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

ERGENS ANDERS EEN LAGERE PRIJS GEZIEN?

STUUR ONS HET BEWIJS EN WIJ BIEDEN DE CURSUS 5% GOEDKOPER AAN!

Een goedkope VCA-cursus in het Litouws speciaal voor Litouwse werknemers

INT Services biedt de VCA-cursus in een buitenlandse taal aan zoals bijvoorbeeld het Litouws. Onze cursus is te volgen in vele talen. Op deze manier kunnen ook werknemers uit andere landen veilig aan het werk in Nederland. Bij een cursus VCA Basis worden de beginselen van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) geleerd. De VCA-basiscertificering is verplicht voor alle werknemers die werken in een risicovolle omgeving zoals een werkplaats. Met een VCA-cursus leren uw Litouwse werknemers veilig en verantwoord aan de slag te gaan. U kunt onze VCA-cursus onder andere in de volgende talen volgen:

Het is mogelijk om het VCA-examen nogmaals te doen. Dit kan echter niet op dezelfde dag, maar op de eerstvolgende beschikbare dag. De kosten voor dit examen bedragen € 88 exclusief BTW (€ 106 inclusief BTW).

Onze studenten: video
Onze studenten

Reviews van onze studenten

Schrijf uw Litouwse werknemers in

Wilt u een VCA-cursus in het Litouws of in een andere buitenlandse taal volgen? Ons bedrijf biedt zowel de VCA-cursus als het officiële examen aan in het Litouws of in een andere buitenlandse taal tegen een goedkope prijs. Schrijf u in voor een van onze dagcursussen of plan alleen een officieel examen in. Dit kan via + 31 8 520 86 592.  Zowel het examen als de cursussen vinden plaats op ons kantoor aan de James Wattweg 20.