Herexamen mogelijk
Laagste prijs in Nederland
Gratis test voor het examen
Главная страница » VCA-cursus voor Russische werknemers

Bent u op zoek naar een VCA-cursus in een taal zoals het Russisch voor uw Russische of andere buitenlandse werknemers? Plan dan een dagcursus in bij INT Services in Vlaardingen. Wij zijn dé aanbieder van een VCA-cursus in het Russisch tegen een goedkope prijs. Wij bieden speciaal voor Russische en buitenlandse werknemers het lesmateriaal, de uitleg en de voorbereidingstest van de goedkope VCA-cursus aan in het Russisch of een andere taal. Tijdens de cursus worden de Nederlandse regels op het gebied van veiligheid geleerd. Kies voor een VCA-cursus in het Russisch of een andere buitenlandse taal, zodat al uw Russische en buitenlandse werknemers gezond en veilig aan het werk kunnen.

Bent u opzoek naar een VCA cursus?

Onze goedkope VCA-cursus wordt gegeven in het Russisch voor Russische werknemers

Werken u of uw werknemers in een risicovolle omgeving zoals een bouwplaats of worden er gevaarlijke werkzaamheden uitgevoerd? Dan bent u verplicht om de certificering VCA Basis te hebben. INT Services biedt een VCA-dagcursus aan waarbij de cursisten gedurende de dag worden voorbereid op het officiële VCA-examen. Deze voorbereiding bestaat uit uitleg van de gecertificeerde docenten van ons erkende opleidingsinstituut over de basiskennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Door de goedkope VCA-cursus voor Russische en andere buitenlandse werknemers aan te bieden in een taal zoals het Russisch of Kroatisch weet u zeker dat zij de leerstof volledig kunnen begrijpen.

Cursus VCA

Schrijf uw werknemers in voor een VCA-cursus in een buitenlandse taal zoals Russisch

Bij INT Services is het niet alleen mogelijk voor Russische werknemers om de goedkope VCA-cursus in een andere taal te volgen. Ook het officiële examen kan namelijk in het Russisch gemaakt worden. Met een actieve deelname aan onze VCA-dagcursus is het mogelijk om in één dag te slagen. Behaal uw VCA Basis; schrijf u en uw Russische of Griekse werknemers in voor een goedkope VCA-cursus in het Russisch via + 31 8 520 86 592 of via het contactformulier.