Herexamen mogelijk
Laagste prijs in Nederland
Gratis test voor het examen
Главная страница » VCA-cursus voor Engelse werknemers

INT Services is als professioneel bedrijf in Vlaardingen dé aanbieder van een VCA-cursus voor Engelse en buitenlandse werknemers in de Randstad. Zowel onze goedkope cursus VCA Basis en de cursus VCA VOL zijn beschikbaar in het Engels of in een andere buitenlandse taal. Met onze goedkope VCA-cursus voor Engelse werknemers worden de cursisten gedurende de dag voorbereid op het examen in het Engels. Niet alleen het examen en de cursus bieden wij in het Engels of een andere buitenlandse taal aan, ook het lesmateriaal en de voorbereidingstest zijn in het Engels. Door cursussen en examens aan te bieden in diverse talen weet u zeker dat uw werknemers de veiligheidsregels en maatregelen in hun moedertaal begrijpen.

Bent u opzoek naar een VCA cursus?

Een goedkope VCA-cursus over basisveiligheid in het Engels voor Engelse werknemers

Voor buitenlandse en Engels werknemers is het mogelijk om de cursus VCA Basis te volgen in een andere taal zoals Engels, Pools of Slowaaks. Tijdens deze cursus leert u alles over de basisveiligheid van VGM. VGM staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. VCA Basis is verplicht wanneer u gevaarlijke werkzaamheden uitvoert. Bent u voorman, Project- en constructiemanager of hoofdmonteur, dan bent u verplicht om VCA VOL te hebben. Wij bieden ook de cursus VCA VOL in het Engels of een andere taal aan voor Engelse en buitenlandse werknemers. Gedurende deze goedkope VCA-cursus in het Engels, Frans of Duits gaat u dieper in de op de basis en leert u om gevaarlijk situaties en handelingen te herkennen en te voorkomen.

Cursus VCA

Boek een goedkope VCA-cursus en examen in het Engels voor uw Engelse werknemers

Het is bij INT Services mogelijk voor Engelse en buitenlandse werknemers om zowel de goedkope cursus VCA Basis als de cursus VCA VOL in het Engels of in een andere taal te volgen. Schrijf u of uw werknemers in voor een dagcursus en behaal uw VCA diploma zonder slag of stoot! Het inschrijven kan eenvoudig telefonisch via +31 6 820 80 831 of via het contactformulier.