Herexamen mogelijk
Laagste prijs in Nederland
Gratis test voor het examen
Главная страница » Goedkope VCA-cursus in het Pools

Met een goedkope VCA-cursus van INT Services in Vlaardingen heeft u de mogelijkheid om het lesmateriaal, het examen en de les in het Pools te krijgen. Wij zijn dé aanbieder in de Randstad die een VCA-cursus in het Pools of een andere buitenlandse taal aanbiedt. Tijdens onze goedkope VCA-cursus leren wij uw werknemers alle veiligheidsregels, -eisen en -maatregelen die gelden op risicovolle werkplaatsen in Nederland.

Bent u opzoek naar een VCA cursus?

Laat uw werknemers onze goedkope VCA-cursus in het Pools of een andere buitenlandse taal volgen

INT Services biedt u een goedkope VCA-cursus die in het Pools of in een andere buitenlandse taal gevolgd kan worden. Met onze dagcursus worden uw werknemers gedurende de dag voorbereid op het officiële examen met uitleg van onze docenten, gratis lesmateriaal en een gratis test ter voorbereiding. Met de VCA-basiscursus krijgen uw werknemers basiskennis van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) op het werk. We bieden de VCA-cursus aan in het Pools of in een andere taal zoals:

Dankzij een VCA-cursus in een buitenlandse taal, zoals het Pools, kunnen al uw buitenlandse werknemers uit Polen en andere landen veilig aan de slag.

Cursus VCA

Schrijf uw werknemers in voor een VCA-cursus in het Pools of in een andere buitenlandse taal

Schrijf uw buitenlandse werknemers uit Polen in voor een VCA-cursus in het Pools of een andere taal en ga veilig aan het werk. Met een actieve deelname aan de goedkope VCA-cursus behalen uw werknemers hun diploma in één dag! Schrijf u telefonisch in voor een cursus of examen via + 31 8 520 86 592.