Cursussen Nederlandse taal bij INT Services

INT  Services biedt cursussen Nederlands  voor mensen die naast hun werk een taalopleiding willen volgen. Tijdens de cursus leert u Nederlands spreken en schrijven. In Nederlandse bedrijven kunt u hiermee beter communiceren met uw collega’s. De cursus kan u ook helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Onze cursussen Nederlands  worden in de avonduren gegeven en zijn erg populair. De cursus geeft u meer zelfvertrouwen in het gebruik van de Nederlandse taal en is primair gericht op communicatie. De lessen zijn gericht op de ontwikkeling van luisteren, uitspraak, grammatica en schrijfvaardigheid. Onze studenten komen uit verschillende landen.

INT educatie helpt u verder

  • Wij gebruiken de Delftse methode
  • Gediplomeerde taaldocenten
  • Na werktijd in Vlaardingen op woensdag van 18:00-19:55 of van 20:05-22:00
  • Totale studieduur is 32 uur per niveau verdeeld over 16 lessen van 2 uur per week €480 (incl. BTW); U kunt dit in 4 maandelijkse termijnen van €120 betalen

De cursussen richten zich op spreken, woordenkennis en toepassen van de taal in de juiste context. Door het werken in tweetallen en groepen, het geven van presentaties en het voeren van discussies wordt gebruik van de Nederlandse taal actief toegepast. De lessen bevatten: woordenkennis (vocabulaire), grammatica, lezen en schrijven, luisteren, spreken en uitspraak.

Iedere week krijgt u huiswerk om uw lees- en schrijfvaardigheid in het Nederlands verder te ontwikkelen. Vervolgens vindt er wekelijks een test plaats. Aan het eind van de cursus ontvangen de studenten een certificaat.

“Delftse methode” A1

Dutch for foreigners

Nederlands voor buitenlanders

Additional materials for Dutch courses.

Click to download

Download

“Delftse methode” A2

Dutch for foreigners

Nederlands voor buitenlanders

Additional materials for Dutch courses.

Click to download

Download

PERSOONLIJKE INFORMATIE
 

Taalvaardigheid
 

Kies de cursus waarin u geïnteresseerd bent:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ik ga akkoord met de privacy policy