Herexamen mogelijk
Laagste prijs in Nederland
Gratis test voor het examen
Главная страница » Goedkope VCA-cursus in het Bulgaars

INT Services in Vlaardingen biedt u met een goedkope VCA-cursus, gegeven door onze gecertificeerde docenten in het Bulgaars of een andere buitenlandse taal, de nodige voorbereiding op het officiële VCA-examen. Het studiemateriaal en de uitleg van de VCA-cursus worden in het Bulgaars of in een andere taal aangeboden, zodat ook uw buitenlandse werknemers de regels en maatregelen volledig begrijpen en veilig aan de slag kunnen. Kies voor een goedkope VCA-cursus in het Bulgaars en behaal uw veiligheidsdiploma in een dag!

Bent u opzoek naar een VCA cursus?

Met een goedkope VCA-cursus in het Bulgaars bent u voorbereid op het examen

Werken u en uw werknemers in een risicovolle werkomgeving in Nederland? Dan is het verplicht om een VCA Basis-veiligheidsdiploma te hebben. Wanneer u in het bezit bent van VCA Basis, bent u bekend met het herkennen van onveilige handelingen en situaties, de Arbowet- en regelgeving in Nederland en het voorkomen van arbeidsongevallen. Door voor een goedkope VCA-cursus te kiezen, wordt u tijdens een volledige dag met lesmateriaal en uitleg in het Bulgaars goed voorbereid op het examen. Naast het Bulgaars kunt u de VCA-cursus ook in een andere buitenlandse taal volgen, zoals Arabisch of Spaans.

Cursus VCA

Behaal uw VCA Basis met onze goedkope cursus in het Bulgaars

Wanneer u of uw buitenlandse werknemers actief deelnemen aan de VCA-cursus in het Bulgaars of in een andere taal, heeft u 99,9 procent kans dat u slaagt! Schrijf u in voor de dagcursus van INT Services of boek alleen het examen via + 31 8 520 86 592 of door het contactformulier in te vullen.