Op zoek naar de juiste kandidaat?

Wij rekruteren (interim) managers, professionals, interim specialisten en consultants voor midden en hogere managementfuncties. Dit zijn zowel ingenieurs, IT of financiële specialisten als specialisten op diverse andere gebieden als gezondheidszorg, HR, sales, marketing en juridische zaken.

Voordelen van werken met persoonlijke service

Met onze persoonlijke service nemen wij u het werk uit handen bij het zoeken naar geschikte kandidaten. Voor u levert dit voordelen op; u kunt uzelf blijven focussen op uw kernactiviteiten en hoeft geen tijd te investeren in het werving- en selectieproces. Als externe partij kunnen wij de anonimiteit van onze cliënten garanderen – een belangrijke voorwaarde voor topmanagers.

Recruitmentservice met een uitgebreid dienstenpakket

Als externe partij kunnen wij belangrijke taken overnemen van onze klant in het proces:

  • Gratis plaatsen van personeelsadvertenties in relevante media
  • Contact met gegadigden
  • Beoordelen en selecteren van sollicitatieformulieren en cv’s
  • Organiseren van interviews met geschikte kandidaten
  • Verzorgen van assessments
  • Voorselectie van kandidaten voor interviews

Gespecialiseerde aanbieder van personeelsdiensten – de juiste wervingsoplossing voor iedereen

Via een brede portfolio van personeelsdiensten bieden wij u de juiste diensten voor de meest uiteenlopende bedrijfssectoren. We zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in finance en accounting, banking, IT en commercie. Verder onderscheiden we ons ook door het soort werving, zoals vast werk, tijdelijk werk en interim management:

Als u een wervingsbehoefte heeft, neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het werven van de juiste kandidaat.